機能性表示食品の届出等に関するガイドライン(英語版)
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ガイドライン最新版の英語訳
改正 令和5年9月29日 (消食表第543号)
英訳の項目
I | 趣旨 |
II | 対象食品 |
III | 対象事業者 |
IV | 資料作成に当たっての考え方 |
V | 機能性に係る事項 |
VI | 表示及び情報開示の在り方に係る事項 |
VII | 届出の在り方に係る事項 |
別紙 1-1 | 機能性関与成分の考え方(例) |
別紙 1-2 | エキス等の考え方について |
別紙 2 | 軽症者が含まれたデータの取扱いについて |
別紙 4 | システマティックレビュー(systematic review: SR)の実施手順に係る考え方(例) |
原本に関連するリンク集 (English)
別紙 3 | CONSORT2010 Checklist of information to include when reporting a randomized trial. |
別紙 5-1 | PRISMA 2020 Statement Checklist |
別紙 5-2 | PRISMA 2020 Statement for Abstract Checklist |
別紙 6 | GENERAL PRINCIPLES OF FOOD HYGIENE (CXC 1-1969) SECTION2: PRIMARY PRODUCTION |
価格
税込 44,000円
サンプルや内容に関するお問合せ先 : yusuke.hamada@microfood.co.jp
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The official text of the “Guidelines on Notification of Foods with Function Claims” is in Japanese and can be download from the website of Consumer Agency.
(https://www.caa.go.jp/policies/policy/food_labeling/foods_with_function_claims/notice/).
The document is not a legal binding translation of the original Japanese guideline. Reasonable efforts have been made to provide an accurate translation to allows foreign companies to understand the regulatory framework on Japanese Foods with Function Claims system. This document is for reference purposes only.